اصول جالب و روش صحیح باز و بسته کردن تلفن همراه

روش صحیح باز و بسته کردن گوشی های هوشمند | آموزش تعمیرات موبایل | موبایل کالج

باز و بسته کردن تلفن همراه از آن دسته مواردی است که تعمیرکاران موبایل باید به نحو درست آن را انجام دهند. باید خاطر نشان کنیم که چنین کاری مربوط به تعمیرات سخت افزاری موبایل است. باز و بسته کردن تلفن همراه کاری بسیار ظریف و نیازمند داشتن مهارت کافی برای چنین کاری می باشد؛ زیرا تلفن همراه جزء دستگاه­ های بسیار حساس و گران قیمت محسوب می­ شود و اگر به درستی اقدام به باز و بسته کردن آن نکنید، بی‌شک قطعات آن دچار آسیب می‌شود. البته ممکن است قاب گوشی یا کابل­ های آن دچار شکستگی یا پارگی شوند. بنابراین با توجه به اهمیت باز و بسته کردن صحیح تلفن همراه، موبایل کالج (مرکز تخصصی تعمیرات موبایل در سطح کشور) در این سری از مقالات خود به شما نحوه صحیح آن را آموزش خواهد داد.

پیش نیاز های باز و بسته کردن گوشی بطور صحیح!

اصول و پیش نیاز باز کردن و بستن درست تلفن همراه
اصول و پیش نیاز باز کردن و بستن درست تلفن همراه

ابتدا باید با کلیات باز و بسته کردن تلفن همراه آشنایی داشته باشید تا بتوانید انواع گوشی ­های موجود در بازار را باز و بسته کنید. بعد از یادگیری کلیات می توانید هر نوع تلفن همراه را باز و بسته کنید. شما ابتدا باید بدانید که از کدام قسمت تلفن همراه شروع به باز کردن آن نمایید. سپس در مرحله بعد باید قطعه ای را که شروع به بستن تلفن‌ همراه خواهید کرد را کاملاً بشناسید.

لازم به ذکر است که اگر هنگام باز کردن گوشی موبایل عجله کنید و با دقت کافی چنین کاری را انجام ندهید، ممکن است باعث شکستن قاب گوشی شوید. لازم به ذکر است که تلفن های همراه به یک شکل باز و بسته نمی­ شوند. حتی گوشی های یک برند نیز به یک شکل باز و بسته نمی شوند و با هم فرق دارند. کسی که اقدام به باز و بسته کردن تلفن همراه می ­کند، باید با تمام تکنیک­ های آن و ابزارهای لازم برای چنین کاری آشنایی داشته باشد.

نحوه صحیح باز و بسته کردن تلفن همراه

در ابتدا باید قاب گوشی را باز کنید. دلیل چنین کاری این است که قاب گوشی بیرونی ترین قسمت تلفن همراه می­ باشد. این قطعه سایر قطعات گوشی را پوشش می­دهد. بنابراین باید برای شروع باز کردن یک گوشی، ابتدا قاب آن را باز کنید.

با توجه به اینکه پیچ­ های تلفن­ های همراه متفاوت است، شما باید پیچ گوشتی­ های مناسب با سایز پیچ انتخاب کنید. در مرحله دوم، شما باید شیلد های تلفن همراه را باز کنید. وظیفه شیلد­ ها ثابت نگه­داشتن سایر قطعات تلفن همراه در جای خود است. همچنین این قطعه وظیفه عایق کردن قطعات برای جلوگیری از بروز مشکلات مختلف را بر عهده دارد. در مرحله بعد، شما باید برد گوشی را باز کنید. لازم به ذکر است که این مرحله از باز کردن‌ گوشی بسیار حساس و نیاز به دقت بسیار بالایی دارد و دلیل این امر این است که بر روی مادربرد قطعات الکترونیکی بسیار ریز وجود دارند.

نکته ای که در این قسمت باید به آن اشاره کنیم این است که برخی از گوشی­ ها دارای دو برد اند که ابتدا باید مادربرد و سپس برد uif گوشی را باز کنید. بعد از تمام مراحل گفته شده، شما باید کانکتور ­هایی را که به برد تلفن همراه متصل می باشند را باز کنید. این کانکتورها شامل کانکتور باطری، کانکتور مربوط به شارژر، کانکتور مربوط به سیم کارت و کانکتور مربوط به ال سی دی (در بیان کلی، صفحه نمایش گوشی) است. در مرحله بعد باید اقدام به باز کردن ال سی دی تلفن همراه بکنید. به یاد داشته باشید که ال سی دی تلفن همراه بسیار حساس بوده و باید با احتیاط بسیار زیاد آن را باز کنید تا آسیب نبیند.

اگر دوست دارید که در آینده به حرفه تعمیرات موبایل بپردازید و کسب و کار مربوط به تعمیرات موبایل را داشته باشید، می ­توانید با مشاوران موبایل کالج (مرکز تعمیرات موبایل در سطح کشور) در تماس باشید تا بهترین مشاوره را برای آموزش تعمیرات موبایل به شما بدهند.

اهمیت باز و بسته کردن صحیح تلفن همراه چیست؟

همه ما می‌دانیم که تلفن همراه جزء دستگاه‌های الکترونیکی بسیار حساس و گران قیمت می­ باشد. همچنین در این مورد واقف هستیم که تلفن همراه نقش بسزایی در زندگی روزمره ما دارد. عده زیادی از تلفن همراه برای فعالیت ­های روزانه خود استفاده می­ کنند. به همین دلیل اگر تلفن همراه به درستی باز و بسته نشود و دقت کافی در چنین کاری به خرج داده نشود، ممکن است قطعات آن به صورت منظم پشت سر هم قرار نگیرند و این چنین آسیب­ های جبران ناپذیر و هزینه‌ های زیادی بر دوش کاربر بیافتد.

از چه وسایلی برای باز و بسته کردن گوشی استفاده می ­شود؟

پیچ گوشتی یکی از پرکاربردترین ابزارهای موجود برای باز و بسته کردن انواع تلفن ­های همراه می باشد. قبل از آنکه شروع به باز کردن تلفن همراه کنید، شما باید انواع پیچ گوشتی­ ها را با سایزهای مختلف در اختیار داشته باشید؛ زیرا تلفن‌های همراه دارای پیچ­ های مختلف و با سایزهای مختلف می باشند.

به عنوان مثال بعضی از انواع تلفن­ های همراه دارای پیچ های ریز و برخی دارای پیچ­های درشت هستند؛ بنابراین داشتن انواع پیچ گوشتی­ ها برای تعمیرکار حرفه ای موبایل بسیار ضروری می ­باشد. پیچ­ گوشتی نه ­‌تنها در بستن تلفن­ های همراه بلکه در باز کردن آن نیز بسیار مفید است. دلیل چنین گفته ای این است که قطعات سخت افزاری تلفن همراه توسط پیچ به هم متصل می­ شوند.

آیا تلفن‌های همراه به یک شکل باز و بسته می­ شوند؟

هر تلفنی به روش خاص خود باز و بسته می شود! | آموزش تعمیرات موبایل
هر تلفنی به روش خاص خود باز و بسته می شود! | آموزش تعمیرات موبایل

هر تلفن همراهی معمولاً روش باز و بسته کردن مخصوص به خودش را دارد. به عنوان مثال بازکردن گوشی آیفون با سامسونگ بسیار متفاوت می ­باشد. اما باید بگوییم که کلیات باز و بسته کردن تلفن­ ها یکی است.

کسی که بتواند به راحتی یک تلفن همراه را باز و بسته کند، احتمالاً می­ تواند سایر تلفن های همراه را نیز به راحتی باز و بسته کند. تنها در یکسری از جزئیات ممکن است فرق داشته باشند. بنابراین، اگر دوست دارید که وارد حوزه تعمیرات حرفه ای موبایل شوید باید بسیار خلاق بوده و به جزئیات نیز دقت کنید.

سخن آخر و جمع بندی این مطلب آموزشی جالب:

باز و بسته کردن تلفن همراه یکی از ابتدایی ترین و مهم­ ترین قدم ­ها برای شروع تعمیرات است. همانند ضرب­ المثل “خشت اول چون نهد معمار کج، تا ثریا می­رود دیوار کج!”، اگر شما هم در ابتدای تعمیر گوشی هوشمند، باز کردن آن را بطور نادرست انجام دهید، کار برای شما در ادامه مشکل­تر خواهد بود.

برای یک تعمیر کاملاً بی دردسر و مطمئن، ما به شما موبایل کالج (مرکز حرفه­ ای تعمیرات و آموزش تعمیرات موبایل در سطح کشور) را پیشنهاد می­ کنیم. مجموعه موبایل کالج یکی از بهترین مراکز تعمیرات موبایل در ایران است که می تواند انواع تلفن­ های هوشمند شما را تعمیر کند. می ­توانید برای مشاهده دوره­ های آموزشی ما، به صفحات مربوط به آموزش تعمیرات موبایل در موبایل کالج مراجعه کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)
برای امتیاز به این سایت کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *