چیست؟FRP

آموزشFRP

FRP مخفف کلمات Factory reset protection می باشد که به معنای «محافظت از تنظیم کارخانه شدن» می‌باشد.

در اندرویدهای پایین‌تر از 5 وقتی گوشی به سرقت می‌رفت، به آسانی، با یک تنظیم کارخانه کردن، می‌توان از گوشی استفاده نمود و قفل گوشی را برداشت. در راستای ارتقای امنیت گوشی در تلفن همراه، گوگل این سرویس را قرار داده است تا بعد از تنظیم کارخانه کردن مجدد، پین یا الگوی و یا اینکه ایمیل و رمز ایمیلی که از قبل در تلفن همراه وارد شده را وارد کرده تا بتواند از گوشی استفاده کند.

سایت کالج برخی از فایل‌ها و راهنمایی‌ها را برای برداشتن این سرویس ارایه می‌دهد تا بتوانید به سادگی به اطلاعات گوشیتان دسترسی پیدا کنید. ما یک صفحه مخصوص با فایل‌ها وبرخی تنظیمات قرار داده‌ایم که تسهیل کننده برداشتن قفل اف آر پی است.

https://www.mobilecollege.ir/frp

در صورت مشکل داشتن می‌توانید به صورت آنلاین یا حضوری از خدمات موبایل کالج بهره ببرید.

نحوه عملکرد کلی برای باز کردن قفل سرویس گوگل:

معمولا عبور از قفل اف ار پی، شامل چهار یا پنج مرحله است.

مرحله اول:

نخستین مرحله برای باز کردن این قفل، باز کردن صفحه اینترنت مرورگر گوگل کروم می‌باشد. (اگر بتوانید وارد جستجوی گوگل بشوید و می‌توانید به انگلیسی کروم تایپ کنید. ودر این اینجا وارد مرحله دوم می‌شویم… )
انواع روش‌هایی برای وارد شدن به صفحه مرورگر وجود دارد که در آینده با آنها آشنا خواهیم شد.

مرحله دوم:

سپس باید به نصب برنامه های لازم (فایل بای پس و فایل مربوطه که برای ورژن‌های اندروید مختلف متفاوت می‌باشد) برای عبور از قفل اف ار پی بپردازید که می‌توانید از سایت موبایل کالج استفاده کنید:
برای عبور از قفل اف ار پی، فایل‌های مختلفی بسته به روش انتخاب شده وجود دارد که موبایل کالج در حال آماده سازی و دسته‌بندی این روش‌ها برای ارائه به شما تلاش می‌کند.

https://www.mobilecollege.ir/frp/

مرحله سوم:

وقتی بتوانید به این مرحله برسید، یعنی توانستید با استفاده از برنامه‌های مربطه از سد قفل اف ار پی عبور کنید، سپس باید جیمیلی که آیدی و پسورد آن را می‌دانید می‌توانید در برنامه مربوطه یا در بخش اکانت‌ها وارد کنیم. گاهی لازم می شود برنامه «گوگل پلی سرویس» را غیرفعال نماییم.

مرحله چهارم:

راه اندازی مجدد گوشی و تقریبا کار تمام است. می‌توانید از گوشیتان لذت ببرید.

مرحله پنجم:

گاهی هیچکدام از این روش‌های بالا پاسخ نمی‌دهد، فلذا مجبور به دانگرید باینری می‌‍‌‌باشیم.

‫0/5 ‫(0 نظر)
برای امتیاز به این سایت کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *