5 نکته ویژه درباره باتری تلفن همراه که باید رعایت کنید!

نکات مهم درباره باتری تلفن همراه | موبایل کالج

نباتری تلفن همراه نکاتی دارد که هر کاربری باید از آن اطلاع داشته باشد؛ زیرا باتری یکی از اصلی ترین اجزای سخت افزاری تلفن همراه محسوب می­ شود و بدون باطری عملاً هیچ تلفن همراهی کارایی نخواهد داشت. در این مطلب با موبایل کالج تبریز همراه باشید که به نکات ضروری و مهم در مورد باتری تلفن همراه بپردازیم.

بررسی ریز به ریز این نکات جالب درباره باتری موبایل:

در ادامه این 5 نکته را بطور کامل معرفی کرده و مورد بحث قرار خواهیم داد. امیدواریم با رعایت این نکات، دیگر نگرانی­های شما درباره باتری تلفن همراهتان رفع شود.

نکته اول: حتما نباید دستگاه شما فول شارژ شود!

باتری تلفن همراه حتما نباید فول شارژ شود!
باتری تلفن همراه حتما نباید فول شارژ شود!

یک باور غلط در بین کاربران تلفن­ های همراه وجود دارد که معتقدند، زمانی که تلفن همراه را به شارژ می زنند باید صبر کنند تا باتری تلفن همراه به طور کامل پر شود و سپس از تلفن همراه خود استفاده کنند. چنین افرادی معتقدند اگر این کار انجام نشود و تلفن همراه را زودتر از  کامل شارژ شدن از  پریز برق جدا کنند، به باتری آن آسیب جدی وارد می­شود.

چنین باوری کاملاً نادرست و غلط می­ باشد و همچنین هیچ ارتباطی به نحوه کارکرد باتری یا آسیب زدن به آن وجود ندارد. بنابراین شما می‌توانید در هر فرصتی که پیدا کردید تلفن همراه خود را به شارژ بزنید و حتی قبل از این که  به صورت کامل شارژ شد از شارژر جدا کنید و از آن استفاده کنید. پس هیچ گونه ضرورتی در رابطه با فول شارژ باتری تلفن همراه وجود ندارد.

این باورهای غلط زمانی رایج شد که از باتری های نیکل کادمیومی بسیار استفاده می­شد. در واقع باتری های نیکل کادمیومی در برابر کامل شارژ نشدن بسیار حساس و آسیب پذیر بودند و اگر آن­ها را زودتر از فول شارژ شدن از شارژر جدا می­ کردید، باعث کاهش عمر  و آسیب زدن به آن­ها می­شدید.

اکثر باتری­ هایی که امروزه در تلفن‌های همراه استفاده می‌شود، باتری‌های لیتیوم یونی می­ باشند. چنین باوری در رابطه با این گونه از باتری­ها کاملا غلط و بی اساس می­ باشد؛ بنابراین هر زمانی که دوست داشتید تلفن همراه خود را به شارژر بزنید و آن را از شارژ خارج کنید و مطمئن باشید که هیچ گونه مشکلی برای تلفن همراه شما به وجود نخواهد آمد.

نکته دوم: عدم آسیب به باتری در صورت شارژ طولانی مدت!

بسیاری از کاربران باور دارند که اگر تلفن همراه خود را به مدت طولانی به شارژر متصل نگه دارند و گوشی بعد از کامل شارژ شدن همچنان به شارژر وصل باشد، باتری آن­ها صدمه خواهد دید. این باور نیز کاملاً بی اساس می باشد و اصلاً صحت ندارد؛ زیرا تلفن‌های همراه امروزی بسیار هوشمند طراحی می­شوند و در برابر چنین مسائلی حساسیت­های این چنین نشان نمی­دهند.

زمانی که تلفن همراه شما به شارژر وصل می­باشد، دستگاه تا زمانی که باتری تلفن همراه شما صد درصد شارژ شود، از شارژر انرژی ورودی دریافت خواهد کرد. اما به محض اینکه باتری تلفن همراه شما به صورت کامل پر شد، دستگاه شما به صورت خودکار دریافت انرژی ورودی را از شارژر متوقف خواهد کرد.

نکته سوم: می توان از شارژر سایر برند­ها استفاده کرد؟!

سعی کنید از شارژر­هایی با کیفیت پایین و غیراستاندارد استفاده نکنید. البته چنین گفته­ای به این معنی نیست که شما هیچ وقت نمی­توانید شارژر ساخته شده توسط یک برند دیگر را به جای شارژر فابریک تلفن همراه خود به کار ببرید. بسیاری از افراد بر این باورند که اگر از شارژر اورجینال تلفن همراه خود را برای شارژ کردن باتری آن استفاده نکنند، آسیب جدی به باتری تلفن همراه شان وارد خواهد شد.

اما در حقیقت چنین نیست! شما می­توانید برای شارژ کردن باتری تلفن همراه خود از هر شارژر مناسب و با کیفیتی که توسط برندهای دیگر تولید و طراحی می‌شود، استفاده کنید. شما می­توانید مشخصات شارژر ثانویه مانند جریان خروجی را با شارژر فابریک و اصل مقایسه کنید و سپس از آن استفاده کنید.

بهتر است بدانید که استفاده از شارژر­هایی با جریان خروجی بالا در مقایسه با شارژر اورجینال تلفن همراه شما، مشکل جدی برای باتری آن ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه باتری تلفن همراه شما زودتر شارژ خواهد شد.

نکته چهارم: استفاده از اپلیکیشن­ هایی برای کاهش سرعت خالی شدن باتری

اپلیکیشن ­هایی وجود دارد که که باعث کاهش مصرف شارژ باتری تلفن همراه یا کاهش سرعت خالی شدن شارژ آن می‌شود. با توجه به اینکه وجود چنین اپلیکیشن­هایی کاملاً صحت دارد، اما تنها راه کاهش سرعت خالی شدن شارژ باتری تلفن همراه به کار گیری از آن­ها نیست! بلکه شما می­توانید به صورت کاملاً دستی و با آگاهی از شرایط تلفن همراه خود این امر را مدیریت کنید.

در واقع این اپلیکیشن­ ها عملکرد برنامه­ های غیر ضروری در پس زمینه تلفن همراه شما را متوقف می­کنند. به عنوان مثال: اتصالات غیرضروری نظیر جی پی اس، بلوتوث و غیره را که در تلفن همراه شما روشن هستند و از آن­ها استفاده نمی­کنید را خاموش می­ کند؛ بنابراین انجام چنین کارهایی باعث می­شود که سرعت خالی شدن شارژ تلفن همراه شما کاهش یابد. زیرا؛ عملاً انرژی مصرفی آن کاهش پیدا می‌کند.

نکته پنجم: عدم آسیب به گوشی در استفاده از آن حین شارژ!

استفاده از تلفن همراه در هنگام شارژ ضرر دارد؟
استفاده از تلفن همراه در هنگام شارژ ضرر دارد؟

بسیاری از افراد بر این باور هستند که اگر تلفن همراه آن­ها به شارژ زده شود و آن­ها همزمان از دستگاه استفاده کنند، به باتری تلفن همراه آن­ها آسیب جدی وارد می‌شود. اما حقیقتا این طور نیست! نکته منفی در استفاده از تلفن در حال شارژ، کاهش سرعت شارژ مجدد آن می­باشد؛ زیرا صفحه نمایشگر تلفن همراه روشن است و قطعات سخت افزاری آن در حال فعالیت می­باشد و با توجه به اینکه هر یک از این قطعات انرژی مصرف می­کند، بنابراین سرعت شارژ شدن تلفن همراه کاهش پیدا می‌کند.

موبایل کالج تبریز به شما توصیه می‌کند اقدامات سنگین مانند اجرای بازی هایی با گرافیک بالا را در حین شارژ شدن تلفن همراه انجام ندهید؛ زیرا چنین کاری باعث داغ شدن دستگاه در دراز مدت و تاثیر منفی روی باتری لیتیوم یونی تلفن همراه می­شود.

سخن آخر و جمع بندی این 5 نکته باتری گوشی­ های هوشمند:

یک واقعیت انکار ناپذیر در مورد باتری تلفن­ های همراه، کاهش کیفیت عملکرد آن­ها به مرور زمان می ­باشد. چنین امری باعث می­ شود که پس از دوره ­های زمانی مشخص کاربر اقدام به تعویض باتری تلفن همراه خود بکند. برای تعویض باتری تلفن همراه خود سعی کنید به افراد متخصص و مورد اطمینان مراجعه کنید.

توصیه ما به شما این است که برای یک تعویض باتری بدون دردسر و مطمئن، به موبایل کالج تبریز مراجعه کنید. مرکز موبایل کالج تبریز یکی از بهترین مراکز تعمیرات موبایل در سطح کشور می­باشد. این مرکز سرویس خود را در کوتاهترین زمان ممکن و با کمترین هزین ارائه می دهد.

‫0/5 ‫(0 نظر)
برای امتیاز به این سایت کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *