آیا می توان مانع خالی شدن سریع شارژ باتری تلفن شد؟

خالی شدن سریع باتری گوشی و راهکار های رفع آن | موبایل کالج

خالی شدن شارژ باتری تلفن همراه از آن دسته مشکلاتی می­ باشد که تعداد زیادی از کاربران با این مورد مواجه می‌ شوند. آیا می توان تکنیک­ هایی ارائه داد که از خالی شدن شارژ باتری جلوگیری کرد؟ آیا روش­ هایی برای بهینه سازی شارژ باتری تلفن همراه وجود دارد؟ موبایل کالج (مرکز تخصصی آموزش تعمیرات موبایل در کشور) در این مطلب آموزش تعمیرات موبایل قصد دارد تا ترفندهایی را برای جلوگیری از خالی شدن شارژ باتری به شما کاربران عزیز ارائه دهد. خالی شدن شارژ باتری در تلفن­ های اندرویدی و ios یک مشکل بسیار بزرگ و شایع محسوب می­ شود.

کاربران زیادی هستند که از این مشکل رنج می ­برند! گاهی اوقات تنظیمات اعمال شده بر روی تلفن همراه منجر به خالی شدن زود به زود شارژ باتری می­ شود. اگر شما بتوانید با این تنظیمات آشنا شوید و آن را به درستی بر روی دستگاه تلفن همراه خود اعمال کنید، می ­توانید از سرعت خالی شدن شارژ باتری بکاهید. با ما همراه باشید تا تکنیک­ ها و ترفند های موجود و رایج برای جلوگیری از خالی شدن سریع شارژ باتری تلفن همراه را به شما ارائه دهیم.

جلوگیری از خالی شدن شارژ گوشی همراه با حذف اپلیکیشن ­های غیر ضروری

اپلیکیشن­ هایی که شما در تلفن همراه خود نصب می­ کنید، از طرق گوناگون منجر به مصرف شارژ باتری خواهند شد. شما می­ توانید اپلیکیشن­ های غیر ضروری را حذف کنید، تا از خالی شدن بیش از حد شارژ باتری گوشی خود جلوگیری کنید.

 به عنوان مثال اپلیکیشن‌هایی که شامل تبلیغ می‌شوند، می‌توانند مصرف شارژ باتری زیادی نسبت به سایر اپلیکیشن­ها داشته باشند. بنابراینتا جایی که ممکن است اپلیکیشن­ های غیر ضروری را از دستگاه تلفن خود حذف نمایید. به توصیه موبایل کالج (مرکز حرفه ای تعمیرات موبایل) انجام چنین کاری که یکی از بهترین روش­ های جلوگیری از خالی شدن شارژ باتری تلفن همراه محسوب می­ شود.

جلوگیری از خالی کردن شارژ باتری با حذف ویجت ­ها از هوم اسکرین

آیا می­ دانستید که ویجت­ هایی که روی هوم اسکرین گوشی نصب می­ شوند، ممکن است مصرف شارژ بالایی داشته باشند؟ به عنوان مثال ویجت­هایی که برای نمایش آب و هوا بر روی هوم اسکرین گوشی نصب می ­شوند، برای اینکه بتوانند چنین قابلیتی را به نمایش بگذارند، از اینترنت و GPS  استفاده می­ کنند. استفاده از این دو در بازه­ های زمانی مختلف و در دراز مدت، می‌توانند بخش زیادی از شارژ باتری تلفن همراه شما را مصرف کند.

اگر بتوانید ویجت­ های اضافی را از هوم اسکرین تلفن همراه خود حذف کنید و تعداد آن­ها را به حداقل برسانید، می‌توانید از خالی شدن بیش از حد باتری تلفن همراه خود جلوگیری کنید.

جلوگیری از خالی شدن شارژ گوشی با استفاده از حالت پرواز

ذخیره نیرو در باتری با فعال کردن حالت هواپیما
ذخیره نیرو در باتری با فعال کردن حالت هواپیما

عده زیادی از کاربران متاسفانه اعتقادی مبنی بر استفاده از حالت پرواز ندارند. چنین افرادی معمولا تحت هیچ شرایطی دستگاه تلفن خود را در این حالت قرار نمی­ دهند. اما باید بدانید که اگر از این ویژگی در شرایط به خصوصی استفاده نکنید، باعث می­ شود که شارژ باتری تلفن شما به سرعت خالی شود. آیا شرایط به خصوصی رخ می‌دهد که بخواهیم از این حالت استفاده کنیم؟

به توصیه موبایل کالج (مرکز تخصصی آموزش تعمیرات موبایل) زمانی که آنتن تلفن همراه شما در حالت مناسب قرار ندارد و نشانگر آنتن به اصطلاح پر نباشد، دستگاه شما برای دریافت سیگنال مصرف شارژ باتری زیادی خواهد داشت. دلیل این مصرف زیاد شارژ باتری این است که تلفن شما با مصرف انرژی سعی می­ کند ارتباط بین سیم کارت با شبکه را دائماً برقرار سازد. اگر شما در چنین شرایطی از حالت هواپیما استفاده کنید، می‌توانید از مصرف بیش از حد شارژ باتری جلوگیری کنید.

جلوگیری از کم شدن باتری با غیر فعال کردن قابلیت تنظیم خودکار نور صفحه

تنظیم خودکار نور صفحه نمایش یکی از قابلیت­ هایی است که تقریباً در تمام تلفن ­های هوشمند امروزی موجود است. در واقع نور صفحه نمایش به طور خودکار و با توجه به شدت نور محیط پیرامون تنظیم می ­شود. این قابلیت یکی از دلایل تاثیر گذار در خالی شدن شارژ باتری تلفن همراه می­ باشد. شما می ­توانید با غیرفعال سازی آن از هدر رفتن بیشتر شارژ باتری جلوگیری کنید. موبایل کالج (مرکز تعمیرات موبایل) به شما توصیه می­ کند که قابلیت تنظیم خودکار روشنایی صفحه نمایش تلفن را غیرفعال کنید.

ما به شما توصیه می­کنیم که برای گرفتن بهترین نتیجه و جلوگیری از خالی شدن شارژ باتری شدت نور صفحه را در کمترین حالت ممکن قرار دهید. به تبع هر چقدر شدت نور صفحه نمایش بیشتر باشد، مصرف شارژ باتری آن نیز بیشتر خواهد بود.

جلوگیری از خالی شدن شارژ باتری گوشی با غیر فعال سازی قابلیت هایی نظیر Wi-fi، GPS

امکانات ارتباطی که در تلفن همراه ارائه می­ شوند بر روی مصرف شارژ باتری به شدت تاثیر می­ گذارند. این امکانات شامل مواردی همچون سرویس موقعیت‌یاب، وای فای، موبایل دیتا، قابلیت­های هات اسپات، بلوتوث و غیره می باشند. با توجه به اینکه چنین امکانات ارتباطی برای فعال بودن به انرژی و شارژ باتری نیازمندند؛ بنابراین اگر بتوانید آن­ها را در شرایطی که به آن نیاز ندارید غیر فعال کنید، می‌توانید از خالی شدن شارژ باتری جلوگیری کنید. به عنوان مثال زمانی که نیازی به پیدا کردن موقعیت مکانی خود ندارید، می توانید قابلیت موقعیت یاب تلفن خود را خاموش کنید.

همچنین زمانی که از دیتای تلفن همراه خود استفاده نمی­ کنید، با خاموش کردن آن قدم بزرگی در کاهش مصرف شارژ باتری تلفن خود برداشته­اید. به توصیه ما رعایت کردن چنین مسائلی می ­تواند تاثیر بسزایی بر روی مصرف شارژ باتری دستگاه شما بگذارد.

جلوگیری از خالی کردن شارژ موبایل با فعال سازی قابلیت Power Saving Mode

چنین قابلیتی در سیستم‌ عامل‌های اندروید و ios وجود دارد که از خالی شدن شارژ باتری به شدت جلوگیری می­ کند. در واقع این قابلیت باعث می­ شود که تمام تنظیمات لازم برای به حداقل رساندن میزان مصرف شارژ باتری گوشی به طور خودکار بر روی تلفن شما اعمال شود.

لازم به ذکر است که از این ویژگی می ­توانید در شرایطی که فقط چند درصد از شارژ باتری تلفن همراه شما باقی مانده استفاده کنید و به کاربردی و و با اهمیت بودن آن پی ببرید.

سخن آخر و جمع بندی این مطلب آموزش ترفند موبایل

موبایل کالج (مرکز حرفه ای تعمیرات موبایل در کشور) در این مطلب آموزش تعمیرات موبایل، ابتدا در مورد خالی شدن شارژ باتری مطالبی را در اختیار شما قرار داد. سپس سعی کرد تا به تکنیک­ ها و روش­ های جلوگیری از خالی شدن شارژ باتری بپردازد.  با توجه به اینکه در دنیای امروز که بسیاری از فعالیت­ ها توسط تلفن همراه انجام می ­شود، مسئله خالی شدن شارژ آن نیز روبروی ما قرار دارد. بنابراین سعی کردیم تا تکنیک­ هایی را برای جلوگیری از به وجود آمدن چنین مشکلی به شما ارائه دهیم.

در ضمن اگر باتری گوشی شما دچار مشکل شده است، برای یک تعمیر کاملاً بی دردسر و مطمئن ما به شما موبایل کالج تبریز را پیشنهاد می­ کنیم. مجموعه ما مرکز تعمیرات حرفه ­ای موبایل در کشور است که آموزش تعمیرات موبایل به افراد علاقمند دارد.

‫0/5 ‫(0 نظر)
برای امتیاز به این سایت کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *